Približne količine artikala:
- Gljive 50 g
- Crni luk 10 g
- Brašno 10 g
- Mast/ulje jestivo 10 g
- Paprika u prahu 0,2 g
- So po ukusu
Gljive očistiti, oprati, isjeći na tanke listiće ili rezance, staviti u posudu, naliti vodom i kuhati 20 minuta. Napraviti svjetložutu zapršku i čorbu zapržiti, posoliti i kuhati još 10 minuta.
Napomena : u čorbu se može dodati riža.
< Nazad
- Crni luk 10 g
- Brašno 10 g
- Mast/ulje jestivo 10 g
- Paprika u prahu 0,2 g
- So po ukusu
Gljive očistiti, oprati, isjeći na tanke listiće ili rezance, staviti u posudu, naliti vodom i kuhati 20 minuta. Napraviti svjetložutu zapršku i čorbu zapržiti, posoliti i kuhati još 10 minuta.
Napomena : u čorbu se može dodati riža.
< Nazad