Približne količine artikala:
- Pšenični kruh polubijeli 100 g
- Jaja svježa 0,5 kom
- Mlijeko svježe 0,1 dl
- Mast ili ulje 15 g
- So po ukusu
Kruh isjeći na kriške debljine oko 1 cm. U mlijeko dodati jaja, malo posoliti i dobro umutiti. U međuvremenu dobro zagrijati masnoću. Kruh umakati u umućenu masu i pržiti ga da blago porumeni sa obje strane.
< Nazad
- Pšenični kruh polubijeli 100 g
- Jaja svježa 0,5 kom
- Mlijeko svježe 0,1 dl
- Mast ili ulje 15 g
- So po ukusu
Kruh isjeći na kriške debljine oko 1 cm. U mlijeko dodati jaja, malo posoliti i dobro umutiti. U međuvremenu dobro zagrijati masnoću. Kruh umakati u umućenu masu i pržiti ga da blago porumeni sa obje strane.
< Nazad