Približne količine artikala:
- Meso životinjsko - pileće 30 g
- Koncentrat za supu 1 g
- Luk crni svježi 2 g
- Mrkva svježa 5 g
- Peršunov korijen i list 3 g
- Celerov korijen i list 2 g
- Mast ili ulje 1 g
- Dodatak jelima 1 g
- Biber crni 0,1 g
- So po ukusu
Normativom je predviđeno oko 2 dl supe.
Pileća supa se priprema po istom postupku kao i supa od kostiju, s tim što se u hladnu vodu stavljaju zajedno meso, korjenasto povrće i biber u zrnu.
< Nazad
- Meso životinjsko - pileće 30 g
- Koncentrat za supu 1 g
- Luk crni svježi 2 g
- Mrkva svježa 5 g
- Peršunov korijen i list 3 g
- Celerov korijen i list 2 g
- Mast ili ulje 1 g
- Dodatak jelima 1 g
- Biber crni 0,1 g
- So po ukusu
Normativom je predviđeno oko 2 dl supe.
Pileća supa se priprema po istom postupku kao i supa od kostiju, s tim što se u hladnu vodu stavljaju zajedno meso, korjenasto povrće i biber u zrnu.
< Nazad