Približne količine artikala:
- Meso pileće sirovo 200 g
- Mast ili ulje 3 g
- So po ukusu
Normativom je predviđeno parče piletine od oko 150 g.
Meso pileće oprati, očistiti od dlačica i paperja i isporcionisati. Po potrebi malo istući tučkom za meso ili satarom, pa posoliti, premazati uljem i peći na roštilju. Kada se ispeče sa jedne strane okrenuti pa ispeći i sa druge strane.
Služiti toplo sa prženim ili pečenim krompirom.
- Meso pileće sirovo 200 g
- Mast ili ulje 3 g
- So po ukusu
Normativom je predviđeno parče piletine od oko 150 g.
Meso pileće oprati, očistiti od dlačica i paperja i isporcionisati. Po potrebi malo istući tučkom za meso ili satarom, pa posoliti, premazati uljem i peći na roštilju. Kada se ispeče sa jedne strane okrenuti pa ispeći i sa druge strane.
Služiti toplo sa prženim ili pečenim krompirom.